Nye kraftige hurtigladere på 360 kW er klare for bygg- og anleggsplass!

Mjølner

Nå i sommer kommer våre første 360 kW hurtigladere av typen Mjølner fra Kverneland Energi ut på flere prosjekter! Hurigladeren kommer med 2 CCS2 uttak og kan lade både lastebiler og gravemaskiner på opp til 360 kW per ladeuttak, og 360 kW tilsammen.

De fleste elektriske lastebilene på markedet fra Volvo og Scania kan lade opp mot 240 eller 300 kW. I tillegg ser vi nye store maskiner på markedet som Sany SKT90E elektrisk dumper og Liugong 856HE Max hjullaster som tar i mot 360 og 300 kW. For slike maskiner er denne hurtigladeren en god løsning.

Større bygge- og anleggsplasser må stort sett alltid ha en eller flere provisoriske eller permanente nettstasjoner på plass for å få tak i nok strøm til å gjennomføres med elektriske maskiner. I prosjekter hvor man har mye effekt tilgjengelig vil det være mest kostnadseffektivt å sette opp frittstående hurtigladere som forskynes direkte, uten batterier.

Vi hjelper gjerne med å vurdere hva slags ladere som blir beste og mest rimelige løsning i ditt prosjekt. Ta kontakt med oss om du har et prosjekt med noe elektriske maskiner som trenger lading!

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn for å publisere en kommentar.