Mobil batterihenger på sommerturné!

Tons of pils

I sommer sender vi ut en mobil batterihenger på turné! Første stopp var på festivalen Tons of Rock på Ekeberg for å levere strøm til den store baren Tons of pils.

Batterihengeren vi har sendt på turné er en Thor V2 fra Kverneland Energi som kan lades opp på CCS2 hurtigladere og på 230 V eller 400 V industrikontakt. Hengeren kan lade ut og inn 240 kW effekt og kan lagre 192 kWh energi.

På festivalen har vi brukt batteriet til peakshaving og powerbank for strømforskyning til baren. Batteriet har ladet opp fra byggestrøm på 125 A/400 V og har vært viderekoblet til fosrkyningen til bar med kjøleskap og tappetårn.

Erfaringene med dette bruksområdet har vært veldig gode! Ingen driftsstans på batteriet, og peakshaving ble levert i noen av de travleste timene på festivalen (i grønt i grafen).

Videre skal batterihengeren ut på en turné langs utfartsveiene mot sommerhytter i ferien for å bidra med hurtiglading på plasser med ladekø. Neste stopp er på rasteplasser mellom Sandefjord og Larvik, før hengeren skal til Vinjerock i neste uke!

Peakshaving

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn for å publisere en kommentar.