Hva koster strømmen?

Kostnaden for strømmen avhenger av hvor mye energi du bruker, hva strømprisen er og hva som er det maksimale effekttrekket fra nettet i prosjektet.

En måte du kan estimere energiforbruket er å se på batterikapasiteten til maskinene du skal bruke og hvor mange timer de er estimert å vare per fullading. Da får du et ca. energiforbruk per time som du kan gange med antall arbeidstimer per uke og antall uker i prosjektet.

Strømprisen avhenger av hvilken strømavtale du benytter i prosjektet. Et utslippsfritt prosjekt bruker mye strøm så det er veldig verdt det å skaffe en billig strømavtale til prosjektet. Mange byggestrømleverandører tilbyr strømavtaler med mye høyere påslag på spotprisen enn det man kan få fra andre strømleverandører. Vi kan hjelpe deg med å skaffe en rimelig strømavtale fra strømleverandøren Volte.

Volte er en slags Tibber for bedrift og skiller seg fra andre strømleverandører ved at de har transparante strømavtaler uten skjulte kostnader og med et lavt påslag på spotprisen. De kan også gi en fastprisavtale til prosjektet hvis det er ønskelig.

Det maksimale effekttrekket fra nettet påvirker nettleien man må betale, og derfor strømkostnaden. I utslippsfrie byggeprosjekter ønsker man gjerne den høyeste effekten man kan få fra nettet

Vi hjelper deg å regne på hva som blir billigste løsning for deg slik at du ikke må betale mer enn nødvendig for ladeutstyr, batterier eller strømkostnader.